Search for content, post, videos

Alex Velea a fost amenintat de o fana ca se sinucide pentru el

Cantaretul Alex Velea a povestit intr-un recent interviu despre o serie de probleme pe care le-a avut in cariera sa de artist.

In interviul respectiv, Alex Velea a povestiti cum una dintre admiratoarele sale i-a trimis un SMS socant, la un moment dat, SMS care l-a dat peste cap si l-a facut sa se gandeasca de doua ori la consecintele pe care le are o viata de artist.

„Recent am primit un SMS de la o fana care spunea ca se omoară pentru mine. Am fost socat si in astfel de situatii singura solutie este sa nu mai vorbesti cu persoana respectiva, pentru ca, orice i-ai spune, nu stii cum va reactiona.

Am aflat ulterior ca femeia aceea e bolnava mintal si ca este obsedata de prietenia cu artistii. Spunea ca vrea sa se lanseze in muzica si ca vrea sa o ajutam. Inventeaza tot felul de povesti, cum ca ar fi maltratata de parinti, ca ar fi fost violata, ca are un copil, nici nu vreau sa ma gandesc. E dubios si grav in acelasi timp”, a povestit Alex Velea.

Mai multi artisti au recunoscut totodata ca s-au aflat de multe ori in aceeasi situatie cu Alex Velea si toti sunt de acord ca, in astfel de situatii, ar trebui anuntate cat se poate de repede autoritatile.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *