Search for content, post, videos

Fa asta daca gasesti o moneda pe portiera de la masina. ALERTA

Cand credeam ca am gasit o metoda prin care sa ne protejam bunurile de hoti, acestia inventeaza noi metode prin care sa fure.

Ultimul truc folosit de catre hoti este atat de intortocheat incat e genial, iar tot ce le trebuie este o moneda si portiera ta.

Cand te urci in masina de dimineata, poate vrei sa verifici portiera din dreapta pentru ceva neobisnuit.

Hotii de masini au inventat de curand o noua metoda de a fura masini.

Iti pun o moneda in manerul de la portiera, exact ca in imagine. Probabil nu o vei observa pe portiera din dreapta sau pe cele din spate, dar cand iti vei bloca masina, aceasta moneda iti va impiedica portiera sa se inchida, lasand-o deschisa pentru hoti.

Hotul nici macar nu va trebui sa te urmareasca, trebuie doar sa astepte sa te intorci acasa si sa iti fure masina dupa ce intri in casa.

In realitate, foarte putini oameni au vreun motiv de ingrijorare. Mecanicii spun ca aceasta metoda nu functioneaza pe majoritatea modelelor.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Seracin Ioan</cite>

    Căutam operator/operatoare calculator pentru publicare anunțuri. Nu este necesară prea multă experiență. Se lucrează comod de acasă sau de oriunde aveți acces la internet. Se oferă contract de comision. Cerințe: cunoștințe minime PC, seriozitate, perseverență, conexiune internet. Se acordă instruire gratuită sub forma unor lecții trimise pe mail. Câștigul depinde numai de dvs. Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail cu subiectul ”INFORMAȚII” pe adresa [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *