Search for content, post, videos

Ajutor pentru cei sarmani! Rugaciune pentru belsiug in casa

Sfantul Policarp al Smirnei, sarbatorit atat in calendarul ortodox cat si in cel catolic pe 23 februarie, este roditor in toate cele bune.

Sfantul Policarp este unul dintre martirii care si-au dat viata pentru credinta, mucenic al Vechii Biserici si este recunoscut pentru ajutorul acordat crestinilor.

Sfantul Policarp al Smirnei mai este recunoscut si pentru harul de vazator cu duhul si recunoscut pentru minunile sale, vindecand bolnavi si izgonind diavolul din oameni.

Parti din moartele sale se gasesti in Franta, la Manastirea Zografu din Muntele Athos si in Bucuresti, la Schitul Darvari si Manastirea Radu Voda.

“Parinte al iubitului si binecuvantatului Tau Fiu, Iisus Hristos, prin Care am primit cunostinta despre Tine, Dumnezeul Ingerilor si al Puterilor si a toata faptura, al intregului neam, al celor drepti care traiesc inaintea Ta, Te binecuvantez ca m-ai invrednicit de ziua si de ceasul acesta ca sa fiu pus in ceata martirilor la potirul Hristosului Tau spre invierea vietii de veci a sufletului si a trupului, in nestricaciunea Duhului Sfant.

Intru care fa sa fiu primit si eu inaintea Ta ca jertfa grasa si bineplacuta precum m-ai pregatit si m-ai descoperit si implinit, Dumnezeule cel nemincinos si adevarat. Pentru aceasta si pentru toate Te laud, Te binecuvantez si Te preamaresc prin vesnicul Arhiereu Iisus Hristos, iubitul Tau Fiu, prin care impreuna cu El si cu Duhul Sfant Ti se cuvine marire acum si in veacurile ce vor sa fie. Amin”.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *