Search for content, post, videos

Adrian Enache, în relații bune cu fosta soție. ‘Eu am să le respect până voi închide ochii’

Adrian Enache, în relații bune cu fosta soție

Adrian Enache a păstrat o relație civilizată cu fosta soție, Corina, în pofida faptului că acum formează un cuplu cu Iuliana Marciuc. Artistul spune că le este recunoscător celor două femei din viața sa, care i-au dăruit doi copii superbi. Astfel, fosta soție i-a dăruit-o pe fiica lui, Diana, iar Iuliana Marciuc, pe David.

Cunoscutul artist Adrian Enache se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan personal, cât și profesional. În vârstă de 56 de ani, acesta are o carieră impresionantă dar și o familie frumoasă de care este tare mândru. Cu toate că a trecut, în urmă cu aproape 25 de ani, printr-un divorț dureros, Adrian Enache a rămas în relații bune cu Corina, fosta soție, cu care are o fiică, pe nume Diana.

Adrian Enache, în relații bune cu fosta soție

De 26 de ani, Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu și se înțeleg foarte bine. Recent, artistul a vorbit despre cele mai dificile momente din relație, dar și despre momentul în care fiica lui a trecut printr-un moment teribil. Acum, cu toate că formează un cuplu cu Iuliana Marciuc, pe care o iubește de 26 de ani, artistul are o relație civilizată și cu fosta soție, Corina.

Citește continuarea aici.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *