Search for content, post, videos

Adina Butar: „Nu alerg dupa faima! Fac muzica din pasiune, nu dupa cum dicteaza altii!”

 

Adina Butar este printre putinii artisti din Romania care a reusit sa duca muzica ei peste hotare. Aceasta si-a format un stil muzical de care este indragostita intru totul.
Genul dance-trance nu prea este pe placul romanilor, drept pentru care a ales sa concerteze doar in strainatate. A avut sansa de a-l intalni pe Markus Schulz, Dj-ul caruia ii asigura vocea pe piese, iar de atunci cariera ei a avut o si mai mare ascensiune. 
De curand, frumoasa noastra artista a avut parte de cateva evenimente, unde a fost primita cu multa caldura, fapt ce a facut-o sa-si dea seama ca nu va renunta niciodata la stilul format si pe care-l ofera publicului ei. Considera ca stilul muzical nu trebuie schimbat,doar dupa cum e trandul; trebuie sa ai incredere in tine si ceea ce vrei sa transmiti atunci cand pornesti pe un drum, si ca nu va urmari niciodata faima, ci doar sa-si pastreze valorile propri, nu impuse de alti compozitori sau producatori. 
„Nu alerg si nici nu am alergat vreodata dupa faima. Fac muzica din pasiune, nu dupa cum dicteaza altii. In showbiz-ul romanesc am observat multe schimbari de stil, nicidecum o linie dreapta a ceea ce compui/produci. Sunt o artista sincera, nu voi fi niciodata falsa doar ca sa imi creasca numarul de fani pe facebook, de aceea nu voi renunta niciodata la dance-trance, si chiar daca in tara mea nu sunt atat de multi iubitori de muzica electronica, peste hotare publicul imi apreciaza muzica.”, a declarat Adina Butar. 
Adina Butar compune si scrie versuri si pentru Directia 5, concerteaza pe toate continentele lumii, iar in momentul de fata este in turneu, cu Markus Schulz, in Australia, pentru Future Musical Festival; unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica electronica din lume. 
524803_209814772458054_86138869_n photo1
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *