Search for content, post, videos

Adevarul despre motivul pentru care Oana Zavoranu nu face copii! Vedeta a rupt tacerea: ”Nu vorbim si despre ce trebuie fac eu in patul meu”

Oana Zavoranu a obosit sa tot fie intrebata cand va deveni mamica, asa ca a facut public un mesaj extrem de acid, in care a vorbit despre motivele care au determinat-o sa nu aiba copii deocamdata.

Astfel, ea a marturisit ca nu are copii pentru ca nu si i-a dorit.

„”De ce nu faci, Oana, copii?”? Uite ca nu vreau ,ca nu e momentul inca, ca nu simt sii ca nu e treaba voastra.Ok ? Intrebare mega comunista si impertinenta ?, zilnic pusa! ?. Ma si vedeti pe MINE facand sondaje in randul populatiei „Cand credeti ca ar trebui sa am si eu copii?”?. Faptul ca impartasesc cu voi multe din viata mea, nu inseamna ca vorbim si despre ce trebuie fac eu in patul meu. Si in mod constant, intrebarea asta vine numai de la taranci inapoiate, care cred in mintea lor ca scopul vietii este sa faci 100 de copii, sa stai numai calare zi si noapte si sa te falesti dupa cu ei ! ?. Ia vedeti-va voi de copiii vostri si nu de ai altora care au sau nu au !?.

Faceti voi iepuroaicelor cati vreti, daca atat va duce mintea si vaginul ?. Si pentru ca nu aveti cu ce sa ma atacati (sac!), ca nu puteti spune nici ca sunt urata, proasta, c…a, drogata, netalentata, betiva sau fara vreo directie in viata asta,din frustrare si rautate, va luati de pisicile mele si aici ati b…..-o ?. Ce p…. mea va freaca pe voi pisicile si animalele pe care le ador eu? V-am cerut eu ceva, vreuneia dintre voi? NUUU?. Imi scria o ametita ca ea, de dimineata pana seara sta numai cu copiii in brate, care o sug si o alearga si ea face in timpul asta si curat in casa si mancare, ii calca si sotului hainele si e „ATAT DE FERICITA”??.

Jura-te, nebuno ca dupa ce esti sluga pe plantatie si n-ai un moment pentru sufletul tau, esti asa de fericita!??..Huo Iti zic eu, esti vai mama ta, esti un robot electrocasnic si ai uitat ca existi ? Deja se stie ca cei saraci si inferiori intelectual au automat o rautate innascuta si nu suporta sa vada oameni frumosi, haine scumpe, animale fericite si rasfatate, cupluri cool, masini frumoase ,case luxoase, ca daca ei nu le au, toate astea sunt apanajul decadentei si al desfraului, in mintea lor ?. Asa ca sa nu ma mai intrebati vreodata pe mine de copii, sa va vedeti de ai vostri, sa nu va mai dati cu parerea despre cate pisici am, ca am cate vrea muschiu meu, ok?

Astia de genul asta, stati pe c… vostru si ocoliti paginile mele de social media. Oricum sunteti paraleli cu mine si viata mea si vice versa ?. Nu simt nevoia de sfaturi de la voi, ati inteles? NU MA INTERESEAZA Oana?”, a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *