Search for content, post, videos

Adevarul despre destramarea trupei Andre! Totul a iesit la iveala acum: ”Tu esti mica, blonda si proasta”

Andreea Balan a dezvaluit, in cadrul interviurilor Viva!, momentele cumplite prin care a trecut atunci cand era membra in trupa Andre.

Desi se bucura din plin se succes, Andreea Balan nu era deloc fericita. Artista a povestit despre reprosurile care i se aduceau si care au afectat-o in mare masura, atunci cand se afla in spatele scenei.

”Trei de ani de zile cat a existat Andre nu a existat un weekend in care sa stau acasa. Aveam si sapte evenimente pe weekend. Plecam vineri si ma intorceam luni direct la scoala. Noroc ca erau profesorii ingaduitori. Eu stateam la scoala luni, marti, miercuri, joi. M-am trezit singura, am avut un soc.

In culise erau tot felul de certuri. Nu nu puteam bucura de ce era pe scena. Parintii nostri nu au stiut sa gestioneze succesul. Noi nu stiam ce se intampla cu ei. Tatal meu era compozitor. Daca parintii nu au facut parte din lumea asta, nici eu nu au stiut sa gestioneze. Exista o raca intre noi, aia canta mai bine… tu nu ai voce, tu esti mica, blonda si proasta. Cand ti se spune chestia asta nonstop tu ajungi sa crezi. Nu are sens sa dau in fosta mea colega, in tatal ei care nu mai e printre noi sau tatal meu.”, a spus Andreea Balan.

De asemenea, ea a dezvaluit si adevaratul motiv pentru care trupa s-a destramat: ”Andre nu s-a terminat pentru ca ne-am certat. Practic, directorii unor case de discuri ne-au separat. Apoi am inceput solo. Nu am avut niciodata parte de o pauza.

De unde eram, m-am trezit fara nicio sursa financiara. O perioada am cantat cu Alina Sorescu. De la 18 ani am inceput sa-mi construiesc o cariera solo. Lupti mergi inainte.”, a mai spus Andreea Balan la Interviurile VIVA!.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *