Search for content, post, videos

AdePlast aduce finala Cupei Ligii pe Arena Naţională 10.000 de pachete speciale pentru suporteri

Compania AdePlast, sponsorul oficial al competiţiei Cupa Ligii, va susţine disputarea finalei din sezonul 2014-2015, ce va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti, pe data de 20 mai 2015, începând cu ora 20:00. Organizată de Liga Profesionistă de Fotbal, finala Cupei Ligii Adeplast va aduce în faţa suporterilor echipele Steaua Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu.

În plus, pentru că “al 12-lea jucător” trebuie răsplătit pentru pasiunea lui, AdePlast pune la dispoziţia fanilor 10.000 de bilete AdePlast Family Pack din cele 54.000 de bilete disponibile pentru partidă. Cei care cumpară un bilet AdePlast Family Pack vor putea veni însoţiţi la meci de un membru al familei, doamnă/domnişoară sau copil, care va avea acces gratuit pe stadion. Beneficiarii pachetelor vor urmări meciul dintr-o zonă cu vizibilitate premium a Arenei Naţionale.  Biletele AdePlast Family Pack vor fi disponibile la casa de bilete de la Arena Naţională şi pe site-ul www.biletenationalarena.ro.

“Cupa Ligii AdePlast 2014-2015 ne-a adus tuturor fotbal de calitate, emoţii şi suporteri entuziaşti. Şi pentru că ne dorim ca aceste valori să fie încununate în ultimul act al competiţiei, am hotărât ca acest spectacol să se desfăşoare sub lumina reflectoarelor celei mai cunoscute arene sportive din ţară, aşa cum îi stă bine unei competiţii de elită a sportului rege.

Am ales Arena Naţională din Bucureşti pentru că ne dorim ca suporterii să se poată desfăşura într-un cadru adecvat evenimentului, care se va constitui într-o sărbătoare a fotbalului românesc. AdePlast sprijină şi încurajează ideea de competiţie şi este, de asemenea, un garant al performanţei în domeniul în care activează. Astfel, din poziţia de lider al pieţei în domeniul său de activitate, AdePlast s-a alăturat ca Partener Oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal tocmai pentru a sprijini performanţa şi competiţia sportivă de calitate. Şi pentru că fotbalul se joacă mai întâi de toate pentru suporteri, noi vom încuraja şi vom sprijini suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion”,  a declarat Bogdan Pîrvu, CEO AdePlast.

Împreună cu Liga Profesionistă de Fotbal, AdePlast a creat toate condiţiile necesare disputării unei partide care va convoca pe Arena Naţională orgolii, pasiune şi fotbal de calitate. Pe scurt, un meci care nu trebuie ratat.

 

AdePlast este cel mai important producător român pentru materiale de construcţii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.

Oradea. Capacitatea de producție este de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea  şi tencuieli decorative pe an  şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă și capacitatea de producție de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.

Ploiești. Pe platforma industrială de la Ploieşti se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 700.000 de metri cubi, o line de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cub, la care se adaugă  o fabrica de vopsea, tencuieli decorative şi lacuri şi emailuri pe bază de apă, cu capacitate de 50.000 tone pe an.

Roman. AdePlast deţine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone şi în amenajare  o linie de producţie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *