Search for content, post, videos

Adelina Pestritu te invata cum sa ai grija de implanturile mamare! Trucurile la care trebuie sa apelezi ca sa ai sani frumosi si voluptuosi

Sa fii o femeie frumoasa si sa impresionezi printr-un trup perfect armonios nu este imposibil in ziua de astazi, cand ai la indemana atatea metode. Ba mai mult, daca te numeri printre femeile care au apelat la implanturi pentru a avea sani fermi si voluptuosi, Adelina Pestritu te invata cum sa le ingrijesti ca sa previi schimbarile inestetice.

”Dragi prietene, fiecare perioada din viata noastra isi pune amprenta mai mult sau mai putin pe fizicul nostru. Fie suntem influentate de forta gravitationala odata cu trecerea timpului, de schimbarile hormonale sau, de ce nu, intr-un caz fericit, de o sarcina.
Trecand mai mult sau mai putin prin fiecare etapa, am putut observa cat de mult inseamna grija de sine si preventia.

Trecerea timpului ne obliga, asta in cazul in care ne dorim sa ne pastram frumoase si sanatoase, sa avem grija de aspectul trupului nostru. Dintre toate, etapa cea mai importanta este cea de 9 luni de sarcina. Posesoare de 2 ani de implanturi, desi cu garantie pe viata, recunosc, ca mi-am pus problema aspectului bustului meu de dupa sarcina si am cerut sfaturile medicului. Odata cu zecile de intrebari venite din partea voastra pe acest subiect, m-am hotarat sa va las cateva randuri scrise aici, poate va vor ajuta pe viitor.”, a scris ea pe site-ul personal.

De asemenea, ea le recomanda femeilor care au ales sa-si mareasca sanii sa poarte bustiere sportive, sa-si faca masaj si sa nu renunte la bustiere nici pe timpul noptiii.

”Bustierele sportive, fara prea multe barete care sa ne faca sa ne simtim inconfortabil, sunt indicate pe perioada sarcinii, dar si dupa. Sanii deveniti grei datorita schimbarilor, trebuie sa fie sustinuti, astfel incat sa nu se lase.

Ingrijirea incepe cu masajul zilnic prin miscari circulare, de jos in sus, cu uleiuri si creme fara parabeni, de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Noaptea folositi bustiere comode, pe care le puteti gasi inclusiv in farmacii. Din propria experienta, va spun ca mai mult de 50-80 Ron/buc. nu costa. Chiar si pentru confortul nostru este indicat sa folosim aceste bustiere pentru a nu avea dureri de spate.”, a mai scris ea pe blogul personal.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *