Search for content, post, videos

Adelina Pestritu, marturisiri despre cel mai greu moment din viata ei: ”Dimineata am luat-o de la morga, iar seara…”

Viata Adelinei Pestritu nu a fost deloc usoara, iar uneori a trecut prin momente extrem de dificile, despre care a avut puterea sa vorbeasca abia acum.

Adelina Pestritu a fost mereu o aparitie stralucitoare, insa uneori a avut momente cand pur si simplu era sfasiata de durere, insa trebuia sa ascunda asta.

„De exemplu cand ai o zi proasta. De exemplu, mi s-a intamplat ca in decursul unei singure saptamani sa am doua decese in familie. Bunicile mele s-au dus, din pacate, iar eu seara, la Wowbiz, trebuia sa dansez si sa apar super fericita si implinita. Nimeni n-a observat ca, de fapt, in sufletul meu este haos.

Dimineata am fost si am luat-o pe bunica de morga, seara a trebuit sa fiu super stralucitoare si sa para ca nimic nu s-a intamplat. Iar in sufletul meu iti dai seama ca sufeream enorm, imi venea sa plang in direct.

Dar m-am tinut de tare ca sa nu stric dispozitia celor care ne urmareau in fiecare seara, pentru ca ei nu aveau nicio vina cu ce se intampla in viata mea”, a declarat Adelina Pestritu pentru OK!Magazine.

Adelina Pestritu a devenit mama pentru prima oara in urma cu cateva luni, iar acum, in noiembrie, ea si partenerul ei isi vor boteza fiica, pe Zenaida Maria.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *