Search for content, post, videos

Adelina Pestrițu, de urgență la spital! Curele de slăbire i-au distrus sănătatea!

Adelina Pestrițu a oferit în exclusivitate pentru elli.ro un interviu sincer în care a vorbit despre viața personală, dar și cea profesională. Vedeta TV a dezvăluit că din cauza curelor de slăbire a ajuns pe patul de spital cu dureri groaznice.

Elli.ro – Ade, știm că de curând te-ai implicat intens în proiectele online. Cine te-a îndrumat și cât de interesată ești de acest domeniu?

Adelina Pestrițiu – Într-adevăr, în ultimii doi ani m-am ocupat de activitatea online. Împreună cu iubitul meu, Ștefan, mă ocup de tot ce presupune acest mediu. Este fascinant să vezi cum numărul de prieteni și vizitatori pe platformele de socializare pe care activezi crește de la o zi la alta.

Site-ul EDA Magazine este citit? Despre ce este vorba?

Sunt extrem de încântată de evoluția revistei online EDA Magazine, pe care am lansat-o în luna decembrie a anului 2015. Pe zi ce trece este tot mai urmărită și asta îmi dă putere atât mie, cât și echipei mele să lucrăm intens la dezvoltarea ei. Sunt încrezătoare și absolut convinsă că într-o zi o să fie pe primul loc în topul preferințelor celor care ne urmăresc.

Cum te menții într-o formă ? Câte ore de sport faci pe săptămană?

Adelina Pestritu 1

Fac sport o dată la 2 zile. Am un antrenor destul de dur care nu mă lasă să „dorm pe mine”. Îmi place să fac mișcare și să văd cum apăr rezultatele în urmă antrenamentelor la sală.

Ai ajuns la spital din cauza dietelor?

Dezvăluirea făcută de Adelina pestrițu despre cel mai nefast moment din viața ei o puteți citi pe ELLI.RO   

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *