Search for content, post, videos

Adela Popescu, marturiri despre nastere: ”Imi venea sa arunc tot! Nu ma mai interesa nimic!”

Adela Popescu a devenit mama pentru a doua oara, iar in urma cu putin timp ea a vorbit despre nastere, oferind detalii inedite.

In cadrul unui interviu, ea a marturisit ca travaliul a fost mai scurt decat cel in cazul lui Alexandru, care a durat zece ore, insa, a fost mult mai dureros.

„Intrasem un pic in panica, pentru ca il asteptam de ceva vreme si imi doream in continuare sa nasc natural. fpatul ca tot lua in greutate, el ingreuna acest proces. (…) Cand am implinit fix 40 saptamani, ca la debutul primei sarcini, am luat o pastila si nu m-au lasat contractiile. M-am dus la sotul meu si i-am zis ca este momentul. S-a intamplat la 4:30 dimineata… Radu s-a panicat foarte tare, pentru ca avea o mare responsabilitate sa-si duca gravida la spital, nu se astepta la ora aia sa-i nasca nevasta. (…) Am plecat foarte repede si eram foarte bucurosi, dar el mai avea un stres: ce ne facem daca este trafic si daca cumva copilul iese si eu sunt masina. I-am zis ca nu am eu norocul acesta sa nasc intr-o ora pana ajung la spital. Am mers foarte bine si eu am avut o dorinta inainte sa nasc. Uitand ce inseamna, de fapt, un travaliu, l-am rugat sa-mi faca un playlist cu niste melodii si sa le ascult in timpul travaliului. I-am zis acum e momentul in masina sa ascult si eu melodiile. Am apucat sa ascult doar vreo doua melodii si sa ma mai binedispun si eu un pic. Dupa ce am ajuns la spital imi venea sa arunc si casti, si telefon si nu ma mai interesa nimic. Tot ce iti pot spune este ca desi a fost un travaliu mai scurt, 4-5 ore spre deosebire de Alexandru, 10 ore, a fost mult, mult mai dureros! Stiu ca la un moment dat, as fi vrut sa le spun sa-mi faca cezariana, operati-ma, sa-mi taie picioarele, dar nu puteam, adica nu mai aveam glas. Doar ridicam asa un deget, care insemna nu ma deranjati ca am o contractie. Apoi lucrurile s-au precipitat. Nici epidurala nu a mai prins, ca aveam dilatatie sapte, deci am nascut, cum s-ar spune, ca mama mea”, a povestit Adela despre experienta nasterii.

De asemenea, ea a dezvaluit ca a ales numele copilului, insa a marturisit ca-l va mai pastra un pic pentru ea.

„Am sa va dau un mic indiciu legat de numele pe care il va purta copilul. Pot doar sa va spun ca este un nume extrem de rar intalnit, extrem de sofisticat si nu vrem sa-l spunem inca pentru ca ne este teama ca numele fiind atat de special, te pomenesti ca-l iau si altii!”, a spus Adela in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea”.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *