Search for content, post, videos

Actiuni zilnice pe care le faci gresit

Tindem sa activam „autopilotul” cand vine vorba de rutina zilnica, fara sa ne gandim ce facem. Cand eram mici, invatam cum sa facem aceste sarcini simple, urmarind adultii. Exista totusi o problema: nu stim daca ei o faceau bine.

Noi ne-am decis sa te ajutam sa inveti din nou cum sa realizezi actiunile zilnice.

1. Pozitia mainilor pe volan
Este vital sa stii cum sa tii mainile pe volan deoarece te poate salva cand vine vorba de un accident. Cel mai sigur loc este linia centrala, asa cum poti vedea in poza de mai sus. Pozitia aceasta previne deschiderea airbagurilor in mainile tale, protejandu-ti capul si corpul.

2. Pozitia capacului de wc
Mereu trebuie sa tragi apa cu capacul in jos deoarece nu vrei sa zboare peste tot germenii.

3. Cel mai bun moment pentur a aplica deodorantul
Cel mai putin eficient moment al zilei pentru a aplica deodorantul este dimineata dupa dus. Deodorantul intra in glandele sudoripare si le infunda. Totusi, deoarece nivelul de transpiratie este mai ridicat dimineata, deodorantul se spala.

Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te dai cu deodorant inainte de a merge la culcare, cand pielea este uscata, iar glandele sudoripare nu functioneaza. Deodorantul rezista in jur de 24 de ore, ceea ce inseamna ca porii iti vor fi infundati si dupa ce faci dus dimineata.

4. Tusea
Mereu ni se spune sa ne folosim mainile pentru a ne acoperi gura cand tusim sau stranutam, insa este gresit. Virusurile se raspandesc foarte usor prin atingere. Dupa ce stranuti sau tusesti, iti folosesti mainile pentru a deschide usile, atingi bani, bilete sau te tii de balustrada.

Foloseste-ti cotul pentru a stranuta in el, evitand imprastierea germenilor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *