Search for content, post, videos

A rupt tacerea dupa trei luni de zile! Mama lui Demi Lovato, adevarul despre starea de sanatate a fiicei ei: ”E o boala!”

Au trecut trei luni de zile de cand Demi Lovato a fost internata de urgenta in urma unei supradoze, iar acum mama artistei a vorbit despre starea de sanatate a fiicei sale.

Astfel, in cadrul unui interviu, mama lui Demi Lovato a dezvaluit ca artista este bine si nu s-a mai atins de niciun drog.

„Sunt 90 de zile de cand nu s-a mai atins de nimic si nici ca ar putea sa fie mai multumita si mai mandra de ea, pentru ca dependenta, pe langa faptul ca e o boala, inseamna si foarte multa munca… Este foarte dificil…”, a spus Dianna De La Garza, mama lui Demi Lovato.

Intrebata care ar fi fost motivele care ar fi determinat-o pe artista sa ia o supradoza, mama acesteia a spus ca nu cunoaste motivele exacte, insa a dezvaluit ca in familie au existat multe pierderi in ultima perioada de timp.

„Am pierdut cinci membri apropiati ai familiei noastre intr-un an, in cateva luni… Dar nu pot sa spun ca din cauza faptului ca am pierdut cinci oameni dragi ar fi avut caderea aceea”, a mai spus Dianna De La Garza, potrivit peru21.

Cantareata Demi Lovato, in varsta de 26 de ani, a trecut prin momente dificile in vara acestui an, cand a fost internata de urgenta la un spital din Los Angeles din cauza unei supradoze, insa nu se stie cu exactitate ce substanta ar fi consumat. De-a lungul timpului, Demi a vorbit despre dependenta care i-a dat batai de cap.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *