Search for content, post, videos

A murit Sergiu Nicolaescu

Regizorul Sergiu Nicolaescu a murit în această dimineaţă la Spitalul Elias la vârsta de 82 de anI.

Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită.

Regizorul a fost operat pe cale laparoscopică, de către echipa chirurgicală a Spitalului Elias. „Intervenţia chirurgicală a fost impusă de evoluţia clinică din ultimele 24 de ore, în contextul afecţiunii digestive cronice benigne cunoscute”, s-a arătat într-un comunicat de presă al Spitalului Elias.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Elias, peritonita localizată cu punct de plecare apendicular a fost descoperită intraoperator şi a fost rezolvată laparoscopic. „Intervenţia chirurgicală a decurs fără incidente, pacientul fiind transferat în compartimentul postoperator pentru continuarea îngrijirilor”, au mai precizat reprezentanţii spitalului.

Regizorul a fost operat pe cale laparoscopică, de către echipa chirurgicală a Spitalului Elias şi starea sa era lent favorabilă, după cum anunţau medicii duminică, 30 decembrie.

Regizorul fusese internat mai multe zile, „Evoluţia postoperatorie a domnului Sergiu Nicolaescu este lent favorabilă, cu persistenţa unor probleme respiratorii care necesită supraveghere şi continuarea îngrijilor medicale”, a explicat conducerea spitalului, pentru Mediafax.


Vezi mai multe din Vedete pe 220.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *