Search for content, post, videos

A facut videochat? Imagini compromitatoare cu Andreea de la MPFM 6, in afara casei. A fost surprinsa in pat, in timp ce…

Andreea, concurenta in cel mai recent sezon “Mireasa pentru fiul meu”, a starnit numeroase controverse in mediul virtual.

Recent, a iesit la iveala o fotografie cu “Blonda suprema”- asa cum este numita de catre sustinatori, intr-o ipostaza care i-a pus pe ganduri pe cei care o indragesc.

Aceasta este acuzata ca ar fi practicat videochat: “Este mireasa saptamanii?? Face cumva videochat?? Chiar impune respect fata asta”, este mesajul postat alaturi de imaginea controversata.

14462841_161112057675261_5344220146205647267_n

Sustinatorii Andreei au sarit imediat in apararea acesteia. “E Andreea, dar nu cred ca e videochat”, “Poate e o simpla filmare in fata camerei video, vedem ce va fi”, “Si ce daca a facut videochat, este de domeniul trecutului oricum si au mai fost multi in sezonul trecut care au facut videochat si erau votati!! Nu conteaza cine ai fost conteaza cine este!!!”, sunt doar o parte din mesajele de incurajare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *