Search for content, post, videos

A cumparat o paine de la supermarket, iar cand a vrut sa prepare o gustare a avut parte de un soc! Ce a putut sa gaseasca in ea

O femeie din Canada a avut parte de un soc atunci cand a ajuns acasa de la supermarket si a vrut sa manance din painea pe care o cumparase.

Ani de zile si-a facut cumparaturile la un supermarket din colt si se baza ca toate produsele sunt proaspete. Nu si de aceasta data, insa intrucat atunci cand a ajuns acasa si a vrut sa prepare o gustare, ea a avut parte de un soc.

In momentul in care femeia a desfacut painea pentru a prepara niste sendvisuri, ea a vazut un sarpe incolaciut printre feliile de paine. A scapat punga pe jos, iar dupa ce si-a revenit, ea a facut plangere la Protectia Consumatoruli.

De asemenea, ea si-a strigat nemultumirea si in mediul virtual, unde a explicat cu lux de amanunte intamplarea teribila si a facut publice imagini in care arata cum statea sarpele printre feliile de paine.
Nu este prima data cand are loc un astfel de caz. In urma cu cateva luni, o femeie a tras o sperietura sora cu moartea dupa ce intr-o bagheta de paine pe care o achizitionase dintr-un supermarket a gasit o bucata din sticla, in momentul in care a muscat din paine.

Tu ai avut parte de o astfel de experienta? Scrie-ne experienta ta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *