Search for content, post, videos

A aparut primul fier de calcat puternic si fara cablu

Tefal face revolutie in ceea ce priveste calcatul tesaturilor, lansand  in premiera Freemove, primul fier de calcat puternic si fara cablu.  Noul fier ofera libertate totala in miscare, astfel incat calcatul devine confortabil si foarte simplu.

Freemove are rezultate perfecte, identice cu ale unui fier cu cablu, cu putere de 2400 W. Iar daca se activeaza functia Turbo, inca 150 W vin in ajutor.

Pentru a oferi autonomie ridicata cu maxim de putere, Freemove nu sta degeaba in pauzele de la calcat. El se reincarca rapid, timp de cate 4 secunde, pentru a avea permanent suficienta energie si a fi eficient 100%  pe parcursul sesiunii de calcat.

Pe langa principalul atu al noului fier de calcat fara cablu – deplina libertate de miscare –  si celelalte atribute ce asigura siguranta, usurinta de folosire si performanta de lunga durata sunt remarcabile. Iata cateva: control 2 in 1, prin care se ajusteaza automat cantitatea perfecta de abur ti caldura in functie de tesatura selectata, sistem de oprire automata, baza ergonomica, talpa cu auto-curatare si sistem anticalcar integrat.
Pretul recomandat pentru acest fier de calcat este 439 lei.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *