Search for content, post, videos

8 semne ca ghidul tau spiritual incearca sa te contacteze

Fiecare dintre noi am venit pe acest pamant cu propriile misiuni. De asemenea, avem un ghid spiritual care are grija sa nu deviem prea mult de la calea noastra.

Uneori, ghidul spiritual ne sopteste ceva, ne trimite un gand sau o idee, in vreme ce alteori comunica cu noi trimitandu-ne diverse semne. Nu exista coincidente. Fii atent la lucrurile care se repeta. Fii deschis la sincronizari. In acele momente ghidul tau spiritual incearca din rasputeri sa se conecteze cu tine.

Iata 8 semne ca ghidul tau spiritual incearca sa te contacteze.

  1. Un mesaj special

Ghidul spiritual ar putea folosi materialele scrise pentru a ajunge la tine. Ai citit vreodata ceva, pentru ca apoi sa auzi exact cuvintele citite? Ai subliniat un pasaj dintr-o carte sau revista, pentru a apoi sa o auzi la radio. Cand ceri ghidare, calauza spirituala prefera sa-ti raspunda printr-un mesaj care te va misca emotional. Cuvintele sunt puternice. Ele reprezinta cel mai bun instrument de comunicare. Ai cerut vreodata ceva si brusc ti-a sarit un text in ochi? Cuvintele te obliga sa te opresti pentru o secunda si sa le analizezi.

  1. Pene albe

Ai gasit vreodata pene albe in cele mai neobisnuite locuri? Sunt semne superbe trimise de ghidul tau spiritual. Prin aceste sceste daruri minunate ghidul tau spiritual iti reaminteste ca nu esti niciodata singur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *