Search for content, post, videos

Horoscop de weekend 17-18 septembrie 2016. Leii primesc o veste care ii indispune

Berbec

Sâmbătă: Primești vești excelente care au un efect benefic asupra ta. Te simți în largul tău și nimic nu pare să îți strice ziua.

Duminică: Dacă ai planificate niște cheltuieli astăzi, poate ar fi mai bine să le mai amâni puțin. Riști să ieși în pagubă și să ai parte de o săptămână dificilă.

Taur

Sâmbătă: Ai oameni pesimiști și negativiști în jurul tău. N-ar trebui să stai foarte mult în preajma lor, pentru că riști să te molipsești și tu.

Duminică: Unele încurcături în planul financiar îți pun bețe în roate. Cel mai bine este să îți păstrezi calmul și optimismul. Vei depăși și această perioadă mai puțin plăcută.

Gemeni

Sâmbătă: Oboseala acumulată în această săptămână începe să își spună cuvântul. Îți lipsește energia de a face lucruri și ai unele probleme de concentrare. Odihnește-te!

Duminică: Ești foarte critic cu cei din jur astăzi și riști unele discuții cu persoanele apropiate. Evită certurile și supărările și lasă un pic de la tine.

Rac

Sâmbătă: Ai parte de o binemeritată pauză. Este un moment perfect să scapi de starea de tensiune care îți dă bătăi de cap în ultimele zile. Profită de el.

Duminică: Simți că nu ai suficienți bani, iar acest lucru te frustrează. Decât să îți consumi nervii, mai bine te-ai relaxa puțin și ai petrece timp de calitate cu familia.

Leu

Sâmbătă: Începi să te îndoiești de deciziile pe care le iei și te cuprinde îndoiala. Stai calm, analizează cu atenție situația în care te afli și vezi ce poți face pentru ca totul să fie bine.

Duminică: O rudă îți dă o veste care te indispune. S-ar putea să fie nevoie să te duci într-o călătorie lungă, pe care nu prea îți dorești să o faci.

Fecioara

Sâmbătă: Ai grijă la problemele din viața de cuplu, întrucât poți avea de suferit. Cel sau cea pe care o iubești nu este tocmai sinceră în privința sentimentelor pe care le exprimă astăzi.

Duminică: Ești nevoit să faci cheltuieli neprevăzute. O problemă urgentă îți dă planurile peste cap și îți aglomerează ziua de duminică.

Balanță

Sâmbătă:  Îți deschizi sufletul în fața unei persoane, iar acest lucru se simte ca o vindecare spirituală. Ai nevoie să spui cuiva ce te macină și nu te lasă să dormi noaptea, așa că această discuție este benefică.

Duminică: Cineva din familie îți cere ajutorul. Este un moment perfect să te concentrezi asupra problemelor din sânul familiei și din viața de cuplu. Vei găsi cele mai bune rezolvări.

Scorpion

Sâmbătă: Trebuie să renunți la gândul că poți controla fiecare aspect al vieții tale și să lași lucrurile să meargă de la sine. Astăzi, ele te pot duce într-o direcție surprinzătoare.

Duminică: Ziua de azi îți aduce rezolvarea unei probleme care te macină de ceva vreme. Bugetul tău se redresează, iar banii încep să vină.

Săgetător

Sâmbătă: Nu te grăbi să îți dai cu părerea într-o problemă complicată. E posibil să nu înțelegi suficient despre ce e vorba și să dai naștere unei discuții aprinse.

Duminică: Ai ocazia să îți pui planurile în aplicare, iar relațiile de prietenie evoluează în direcția pozitivă. Cu toate acestea, ar trebui să ai grijă la tensiunile din relația de cuplu.

Capricorn

Sâmbătă: Nu te grăbi să critici opiniile celor din jur și să tragi concluzii pripite. Evită certurile inutile și lucrurile spuse la nervi, mai ales dacă persoana cu care vorbești este una sensibilă.

Duminică: Din punct de vedere al finanțelor, treci printr-o perioadă foarte instabilă. Banii vin și se duc și ești tentat să apelezi la unele împrumuturi. Poate ar fi bine să te gândești de două ori înainte să faci asta.

Vărsător

Sâmbătă: Primești sfaturi valoroase de la o persoană care are mai multă experiență decât tine. Ar trebui să nu fii încăpățânat și să asculți cu atenție ce ți se spune.

Duminică: Ești în formă maximă astăzi și te simți în largul tău alături de prietenii tăi. Optimismul te cuprinde și nimic nu îți poate strica buna dispoziție.

Pești

Sâmbătă: Ești preocupat de bani și de investiții. Nu vrei să faci nicio greșeală și dai dovadă de o mare prudență.

Duminică: Creativitatea ta este la cote maxime. Pe lângă asta, relațiile cu persoana iubită încep să se îmbunătățească simțitor. Să nu faci reproșuri inutile!

Sursa: Huff.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *