Search for content, post, videos

6 lucruri care te pot ajuta in momentele dificile

Toti oamenii trec prin perioade dificile. Totusi, unele persoane gestioneaza mai bine decat altele provocarile pe care viata le scoate in calea lor. Care este secretul lor? Dr. Carol Morgan, lector universitar si speaker motivational, crede ca totul depinde de atitudinea cu care privesti viata.

Ea ofera 6 sfaturi care te vor ajuta in momentele dificile. 

  1. Ce este, este

Un sfat intelept buddhist sustine ca: „Rezistenta la <ceea ce este> se afla la baza suferintei tale”. Reflecteaza supra lui cateva clipe. Inseamna ca suferi numai atunci cand refuzi sa accepti lucrurile asa cum sunt. Daca poti schimba ceva, fa-o! Insa cand nu se poate face nimic, ai doar doua optiuni: accepti situatia si scapi de emotiile negative, fie vei avea de suferit o perioada lunga de timp.

  1. O problema este o problema doar cand o privesti asa

Adesea, oamenii devin cei mai inversunati dusmani ai lor insisi. Fericirea este, cu adevarat, o chestiune de perspectiva. Daca transformi ceva intr-o problema, vei fi plin de emotii si ganduri negative. Insa daca te-ai gandi la lectiile pe care le poti invata din situatia data, brusc nimic nu mai este o problema.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *