Search for content, post, videos

5 lucruri pe care trebuie sa le ai la birou

In sertarul oricarei femei care se respecta, la locul de munca, trebuie sa existe o serie de lucruri indispensabile. Fie ca va ajuta sa va mentineti igiena ori sa va relaxati, lucru foarte important la birou, acest lucrurui trebuie sa se afle la indemana.

1. O pereche in plus de casti

Nu de putine ori te afli in situatia in care ti-au disparut castile sau pur si simplu s-au stricat. Asa ca daca vrei in continuare sa te poti debarasa de locul de munca prin muzica, tine mereu in sertar o pereche de casti de rezerva.

2. Rola adeziva pantru scame

Niciodata nu poti stii cand vei fi nevoita sa particip la o intalnire de afaceri sau sa te infatisezi sefului tau. Un aspect impecabil te poate salva din multe situatii asa ca o rola adeziva pentru haine este cea mai buna solutie pentru o curatare rapida a sacoului.

3. Deodorant, pasta de dinti si periuta de dinti, perie de par, o oglinda

Toate acestea nu au loc mereu in poseta ta. Si chiar daca au, uneori le uti acasa. Asa ca este important sa ai mereu la indemana lucrurile esentiale necesare pentru igiena ta. Plus de asta, daca te improspatezi un pic te ve simti si mai revigorata.

4. Gustari rapide si sanatoase

Pentru ca nu mereu ai timp sa iei pranzul, tine in sertar o gustare rapida care te poate trece cu bine de moemntele in care foama te face sa nu mai poti sa te concentrezi.

5. O umbrela

Evident, este bine mereu sa nu te uzi daca atunci cand pleci de la munca a inceput sa ploua. Asa ca o mica umbrela poate fi exact ce ai nevoie ca sa ajungi uscata si curata la intalnirea de dupa orele de program.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *