Search for content, post, videos

5 greseli cu banii pe care oamenii de succes nu le fac. Invata de la cei mai buni

Nu toata lumea stie cum sa faca bani si multi oameni fac greseli care ii indeparteaza de visul de a avea ceea ce-si doresc.

Daca vrei sa ai bani si sa fii un om de succes, iata 5 greseli cu banii pe care sa nu le faci.                                                                                          

  1. Ignori hartiile financiare

Drumul spre succes necesita anumite obiceiuri „plictisitoare”. Ca spre exemplu monitorizarea declaratiilor de venituri si cheltuieli. Oamenii de succes stabilesc in fiecare in fiecare luna, un anumit timp, 30-60 de minute, pentru a analiza bugetul personal: investitiile, conturile bancare, cartile de credit etc. Cand descopera o eroare ori o omisiune trec rapid la actiune.

Sfat: Stabileste o data luna in calendar in care sa analizezi propriile declaratii de venituri si cheltuieli.

  1. Risca banii prosteste

Warren Buffet a spus odata, „Principala regula este sa nu pierzi bani niciodata”. Toate investitiile presupun o anume doza masurata de risc (si prin urmare se pot pierde banii). Acestea fiind spuse, oamenii de succes folosesc doua instrumente de evitare a pierderilor. Inteleg valoarea asigurarii pentru a controla riscul (asigurarea casei, masinii si de viata) si importanta alocarii resurselor.

Sfat: Aminteste-ti daca ceva pare prea frumos pentru a fi adevarat (sau nu intelegi cum functioneaza), fa un pas in spate si incepe sa pui o multime de intrebari.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *