Search for content, post, videos

10 vitrine extravagante pentru caminul tau

Poate designerul tau de interior ti-a sugerat o vitrina dupa ce a observat ca ai multe obiecte care ar merita expuse.

Dar cuvantul „vitrina”, te-a dus imediat cu gandul la mobilierul masiv pe care il tii minte din casa parintilor, o vitrina lunga cu geamuri de sticla greu de impins dintr-o parte in alta, care lasa la vedere o colectie impresionanta de bibelouri si de servicii de cafea. 

Iti spunem sigur ca designerul tau nu se refera la asta. Se refera la dulapuri de sticla chic, in ton cu restul livingului tau, dulapuri care vor dervi drept spatiu “expozitional” pentru decoratiuni, tomuri si fotografii.

Decoist.com a realizat o selectie de astfel de dulapuri de sticla cu destinatii variate pentru a va putea oferi o perspectiva noua asupra banalei si solidei vitrine antice. Propunerile cuprind, asa cum puteti vedea mai sus, dulapuri inguste, circulare, cu un singur soldat sau doua, inalte sau medii, in stil industrial, modern sau minimalist.

Chiar daca aveti un interior in culori calde si foarte “user-friendly” si considerati ca un soldat de sticla ar fi nepotrivit pentru o asemenea amenajare, aveti optiunea de a integra un astfel de obiect de mobilier daca il alegeti din materialele potrivite. Puteti opta pentru un dulap de sticla cu imbinari de culoarea lemnului, cum este propunerea Ikea de mai sus, sau unul din fier.

Daca sunteti adeptii minimalismului sau aveti o casa in culori metalice ganditi-va la un dulap in stil industrial sau sa optati pentru sticla fumurie chiar.

Nu va rezumati doar la living cand va creionati optiunile de plasare a unui astfel de obiect. Puteti alege sa aveti unul si in baie, pentru prosoape si produse cosmetice, cum este cel realizat de Restoration Hardware, Pharmacy Bath Tall Cabinet, pe care il puteti admira in imaginile de mai sus.

Poate inca nu sunteti pregatit pentru un dulap integral din sticla. Daca va incadrati in aceasta categorie si totusi doriti sa lasati la vedere anumite lucruri din casa, incercati un dulap din lemn, care are in partea superioara usi de sticla. Astfel sunteti mult mai liber in alegerea culorii mobilierului si totusi va creati un spatiu pentru obiectele pe care v-ati dori sa le admirati in permanenta. 

Vezi imagini cu cele mai extravagante vitrine si citeste mai mult aici: http://www.casamea.ro/

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *