Search for content, post, videos

Vrei un abdomen perfect inainte de vacanta? Iata cum il obtii

Mult asteptatul concediu de vara este doar la o aruncatura de bat distanta, dar tu nu te simti pregatita sa iti dezvalui trupul in costum de baie? Nicio problema: cateva saptamani de practica intensa vor rezolva neajunsul muschilor insuficent dezvoltati din zona abdomenului si nu numai!

De fapt, este suficient sa urmezi trei tipuri de exercitii fizice care, combinate cu cele cardio practicate in mod regulat (joggingul, mersul in ritm alert etc.), iti vor tonifia muschii abdominali in timp util pentru vacanta petrecuta la malul marii.

1. Abdomene cu ridicarea picioarelorClasicele abdomene sunt exercitii fizice cu care n-ai cum sa dai gres cand vrei sa iti tonifiezi musculatura din zona mediana a trupului in cel mai scurt timp. Ce ai spune daca ai practica un tip de abdomene mai eficient decat cel clasic?

Intinde-te pe spate, tinand degetele mainilor sub cap si picioarele perfect intinse si usor departate. Ridica-ti usor umerii, impreuna cu piciorul drept, care ramane perfect intins in aer. Secretul este sa ridici piciorul cat de mult poti si sa il mentii astfel pret de cateva secunde.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *