Search for content, post, videos

Vrei sa te lasi de fumat? Uite ce poti bea ca sa scapi de pofta de tigari

Multi fumatori isi doresc sa se lase de fumat, insa pentru a scapa de acest viciu este nevoie de foarte mult autocontrol si o vointa de fier. Mai mult decat atat, in cazul fumatorilor, corpul este dependent de nicotina, si de aceea acestora le este cumplit de greu sa scape de acest viciu.

In momentul in care incearca sa se lase de fumat, multe persoane sufera de tulburari comportamentale tocmai din cauza ca organismul simte lipsa nicotinei, care actioneaza ca un drog ce creeaza dependenta.

Insa, ptrivit ultimelor descoperiri, exista o serie de ceaiuri pe care poti sa le bei pentru a scapa de pofta de tigari, ceea ce ar putea sa inlesneasca procesul de a renunta total la fumat.

Uite ce poti bea ca sa scapi de pofta de tigari

1. Ceai de pedicuta

Aceasta este o planta recomandata de medici persoanelor care doresc sa se lase de fumat datorita faptului ca dimineaza senzatia de „gura uscata” care apare la persoanele care incearca sa se lase de tigari.Mai mult, pedicuta ajuta la inlaturarea starilor de anxietate iar consumarea ceaiului de pedicuta este indicata pentru doua luni, o cana dimineata si una seara, pentru efecte maxime.

2. Ceai de iasomie

Daca vrei sa te lasi de fumat consuma cel putin 2 cani de ceai de iasomie in fiecare zi. Acest ceai ajuta organismul sa lupte impotriva radicalilor liberi care se formeaza in organism atunci cand fumezi. Mai mult, iasomia lupta impotriva starii de iritabilitate care apare atunci cand te lasi de fumat si calemaza sistemul nervos.

3. Ceaiu de eucalipt

Ceaiul de eucalipt te scapa efectiv de pofta de fumat. Mai mult, acest ceai creeaza aproape o repulsie fata de tigari, daca sunt consumate cate doua inghitituri de fiecare data cand iti e pofta de o tigara.

4. Ceaiul de musetel

Acest ceai este cel mai bun pentru persoanele care doresc sa se lase de fumat. Se pot bea trei cani zilnic si vei observa ca pofta de tigari iti va fi inhibata. Mai mult, musetelul actioneaza si asupra sistemului nervos, oferind o stare de relaxare organismului.

loading...
<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Stela Stely</cite>

    Vreau sa incerc ceaiul antifumat p.tr soțul meu

  • <cite itemprop="author">Alinuta</cite>

    Atunci cand beau, fumatorii simt nevoia sa-si aprinda si o tigara, asa ca eu nu recomand lichidele ca terapie anti-fumat. Cel mai bine ar fi sa te lasi de fumat cu ajutorul tigarii electronice, unde poti scadea treptat doza de nicotina. http://www.vipercig.ro/tigari-electronice/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *