Search for content, post, videos

Vrei sa devii mama? Bea 2 cani de ceai pe zi. Afla de ce

Femeile care beau doua cani de ceai pe zi au sanse mai mari sa devina mame.

Amatoarele de ceai sunt cu 27% mai susceptibile sa ramana insarcinate decat cele care nu beau, arata un studiu american mentionat de 7sur7.be.

Femeile care vor sa aiba un copil trebuie sa nu mai consume bauturi gazoase (cu sau fara zahar), cele care beau doua doze pe zi reducandu-si sansele de maternitate cu 20%.

Studiul a fost realizat de Elisabeth Hatch, cercetator din Boston, pe 3.600 de femei care au incercat activ sa aiba copii. Fata de ceai, cercetarile n-au indicat niciun efect al cafelei asupra fertilitatii.

Antioxidantii din ceai sunt benefici atat pentru femei, cat si pentru barbati. Autoarea studiului precizeaza: Mi-ar placea sa spun ca ceaiul constituie o cura de fertilitate miraculoasa, dar n-ar fi realist. Mai sunt in joc si alti factori.

 

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Dacă vă concentraţi asupra lucrurilor dorite şi ţineţi gândurile departe de ceea ce vă provoacă teamă, scopurile voastre, oricare ar fi ele, se vor materializa în cele din urmă şi vor deveni realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul „Info” la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *