Search for content, post, videos

VIDEO EXPLICATIV Exercitii fizice pentru a scapa de grasimea de pe burta

A fost demonstrat stiintific faptul ca grasimea abdominala este cea mai nociva pentru corpul uman.

Acest lucuru se intamla din cauza ca in tesutul adipos de pe abdomen se afla o proteina care favorizeaza aparitia multor afectiuni si se suspecteaza ca ar avea si un rol decisiv in aparitia cancerului.

Dupa cum va relatam acum cateva zile, cele mai expuse femei la diverse afectiuni sunt cele care au fosrma corpului in forma de mar, tocmai din cauza ca organismul lor stocheaza grasime in zona abdomenului.

Forma corpului tau dicteaza cat de predispusa esti la diverse boli! Afla care sunt!

Insa nu exista foarte multe motive de panica, pentru ca avem la indemana foarte multe solutii pentru a scapa de grasimea abdominala.

Cum sa scapi de grasimea de pe burta

In primul rand, terebuie sa urmam diete bogate in antioxidanti care sa ne ajute sa ardem cat se poate de repede tesutul adipos.

Cel mai important insa este sa ne tonifiem zona abdominala agasata de grasime. Pentru a face acest lucru putem recurge la exercitii zilnice care vor arde grasimea nedorita.

Carbohidrati buni si rai pentru sanatate. Tu stii de care mananci?
Este de ajuns sa le efectuam timp de 8 minute in fiecare dimineata, in mod corect, iar rezultatele se vor vedea cu siguranta in decurs de cateva luni.

Exercitiile pe care vi le propunem va prozejeaza coloana vertebrala, fiind de asa natura concepute pentru a actiona direct asupra abdomenului.

Asa ca respectati intocmai indicatiile din clipul de mai jos si spor la treaba!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *