Search for content, post, videos

VIDEO Exercitii pentru a scapa de burta, iarna. Asa obtii talia dorita in 30 de zile

Curele de slabire nu sunt niciodata de ajuns pentru a scapa de colacei sau de burta iar in timpul anotimpului rece, atunci cand corpul nostru are tendinta de a asimila mai multe grasimi pentru a le arde in scopul de a isi mentine temperatura, sunt si mai greu de tinut. De aceea este necesar sa efectuam si o serie de exercitii destinate reducerii grasimii din zona abdominala dar care sa nu ne epuizeze total resursele retinute de organism.

Aceste exercitii se bazeaza in primul rand pe contractarea locala a muschilor abdominali si, executate corect, au rezultate in maxim 30 de zile. Exercitiile prezentate mai jos se axeaza pe protejarea coloanei vertebrale si contractarea aproape permanenta a muschilor abdominali, focalizand arederea grasimilor fix pe acea zona.

Pentru ca aceste exercitii sa fie cat se poate de eficiente, este indicat sa fie executate dimineata, exact inaintea micului dejun pentru ca intregul corp sa fie pus in alerta.

Totodata, pentru efectuarea lor nu este nevoie decat de o saltea, ele putand fi facute si acasa.

Mai intai se lucreaza muschii abdominali superiori, apoi cei laterali si la urma cei inferiori. In acest fel, va fi atacata toata grasimea de pe zona abdomenului. Este indicat ca aceste exercitii sa fie executate o data la doua zile pentru a avea efectul scontat.

Pot parea destul de grele la inceput, dar odata ce treceti de primele 2 minute, vi se vor parea chiar placut de executat.

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *