Search for content, post, videos

VIDEO Exercitii de doar 10 minute pe zi care te scapa de grasimea de pe brate

Grasimea de pe brate este aproape cel mai greu de dat jos, mai ales in cazul femeilor, din cauza ca masa musculara de pe brate se dezvolta mult mai greu decat in cazul barbatilor.

Iar aspectul bratelor pe care atarna masa grasa nu este deloc placut.

Insa, exista o serie de exercitii care, in timp, duc la eliminarea acestui tesut adipos si ajuta foarte mult la tonifierea musculaturii bratelor.

Aceste exercitii presupun sa va folositi doar 10 minute din timpul zilnic, este indicat sa fie facute dimineata si pe o perioada de doua luni, cu incidenta de o data la doua zile.

Pe langa faptul ca va vor ajuta sa scapati de grasimea de pe brate, aceste exercitii va vor ajuta sa va tonifiati, totodata si abdomenul. Iar acest lucru se intampla datorita pozitiilor in care sunt realizate.

Astfel, unul din exercitii presupune sa stati maxim un minut in pozitia „scandura”, cu tot corpul contractat. Un alt exercitiu presupune folosirea unor gantere de maxim 3 kilograme, cu care se fac repetari de cate 15, in maxim tri serii.

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati sfaturile din videoclipurile de mai jos pentru a scapa de grasimea de pe brate in timp record.

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *