Search for content, post, videos

VIDEO Cele mai bune metode de a subtia picioarele, fara a creste masa musculara

Din cauza faptului ca exercitiile fizice pentru slabit, subtiat sau tonifiat picioarele sunt destul de solicitante, de multe ori exista o tendinta de crestere a masei musculare.

Iar aceasta tendinta duce la rezultate pe care multe dintre femei nu le doresc, respectiv ingrosarea pulpelor si a gambelor sau ingrosarea gleznei.

Cu toate acestea, exista o serie de exercitii care sunt axate efectiv pe topirea tesutului adipos depus pe picioare, care ajuta la subtierea acestora fara ca masa musculara sa creasca prea mult.

Insa, este imposibil ca masa musculara sa nu creasca putin din moment ce incepeti sa faceti sport.

Pentru a evita o crestere considerabila a masei musculare pe picioare, este importanta in aceeasi masura ca si exercitiile fizice si dieta.

Asadar, aveti nevoiesa consumati zilnic o serie de alimente bogate in antioxidanti care ajuta la arderea efectiva a grasimilor, pe langa exercitiile ce urmeaza sa fie prezentate.

Dieta pentru subtierea picioarelor, fara crestere a masei musculare, este bazata pe vitamine si carbohidrati. Carbohidratii ajuta organismul sa fie plin de energie insa nu trebuie sa abuzati de acestia. Astfel, pe parcursul perioadei in care va antrenati pentru subtierea picioarelor, perioada care este indicat sa fie de 5 zile, dupa care 5 zile pauza, aveti voie sa mancati doar fructe, legume, paine neagra si orice aliment facut din cereale integrale.

Astfel, din dieta sunt eliminate proteinele animale si grasimile animale. Deci nu aveti voie sa consumati carne, oua sau branzeturi si zahar.

Puteti consuma linistiti legumele de sezon, fasole, mazare etc. si fructe din belsug.

Cat despre antrenamentul necesar subtierii picioarelor fara crestere de masa musculara, clipurile de mai jos sunt tot ceea ce aveti nevoie.

Este indicat sa faceti antrenamentele din clipurile de mai jos o data pe zi fiecare, de preferat dimineata.

Si avand in vedere ca un antrenament nu dureaza mai mult de 15 minute, nu va puteti plange de faptul ca nu aveti timp.

VIDEO

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *