Search for content, post, videos

VIDEO Cele mai bune exercitii pentru tonifierea fundului si a picioarelor, de facut acasa

Odata cu venirea verii, multe femei isi dau seama ca ar dori sa aiba un posteror mult mai tonifiat, pentru a-si expune formele atunci cand merg la plaja.

Insa, majoritatea acestor femei nu au timp de pierdut la sala de forta sau fondurile necesare pentru a angaja un antrenor specializat.

Din fericire, exista o sserie de metode pentru tonifierea fundului si a picioarelor cat se poate de accesibile din confortul propriului camin.

Mai mult decat atat, aceste exercitii nu dureaza decat cateva minute, nu provoaca febra musculara puternica, dureri de spate si oboseala cronica si sunt realizate doar la nivelul solului sau folosind un scaun de bucatarie.
Exercitiile in sine sunt axate in special pe dezvoltarea muschilor fesieri, a zonei inghinale si a muschilor de pe pulpe si de pe gambe.

Totul este realizat in mod uniform iar miscarile propuse confera si efectele unui antrenament cardio desavarsit. Cu alte cuvinte, pe langa tonifierea dorita, scapati si de kateva kilograme in plus.

Exercitiile prezentate in clipurile de mai jos trebuie facute zilnic, de preferat la o ora dupa micul dejun, pentru ca intregul organism sa raspunda energic la stimuli.
VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *