Search for content, post, videos

VIDEO Aşa scapi de grasimea din fata de pe burta si de “manere”, toamna

Odata cu venirea toamnei, organismul nostru nu mai “arde” caloriile asa cum face in sezonul cald si are tendinta de a acumula energie, sub forma de grasime, pentru a se pregati pentru sezonul rece.

Aceasta grasime se depune in primul rand in partea din fata a abdomenului si deasupra soldurilor, formand ceea ce se cunoaste sub denumirea de “manere”, in limbaj popular.

 

Aceste zone ale corpului sunt cel mai greu de modelat dupa bunul plac si majoritatea dietelor nu functioneaza cand vine vorba de ele.

 

Asadar, antrenorii de fitness au gasit o serie de exercitii care sunt dedicate intregii zone abdominal, usor de facut acasa si care asigura arderea grasimilor in zone specifice.

Aceste exercitii sunt dedicate intregii parti inferioare a trunchiului, dezvoltand mushchii oblici si cei lombari, care se afla in stransa legatura cu cei abdominali. Astfel, exercitiile propuse de catre unii dintre cei mai de renume antrenori de fitness centralizeaza efortul in aceasta zona, ducand la arderea grasimii de acolo.

 

Mai mult decat atat, exercitiile propuse actioneaza si asupra sistemului circulator si astfel, daca sunt repetate zilnic, organismul “intelege” ca in ciuda faptului ca vremea s-a racit nu este nevoit sa stocheze energie sub forma de grasime.

REGULI

Exercitiile explicate in videoclip trebuie facute fara intrerupere.

Cu o ora inainte de antrenament este important sa consumati carbohidrati. Cel mai indicat este sa mancati 2 felii mari de paine neagra.

Exercitiile trebuie facute incet, nu rapid, pentru ca tensiunea din zona abdominal sa fie maxima.

Mare atentie la forma corpului! Daca simtiti dureri in zona de jos a spatelui, luati o pauza.

Dupa antrenament, la maxim o ora distanta, consumati EXCLUSIV proteine. Pieptul de pui este indicat.

Asadar, iata cum scapi de grasimea din fata de pe burta si de “manere”, toamna:

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *