Search for content, post, videos

VIDEO Asa scapi de grasimea de pe burta si de aripioare, cu trei exercitii simple

O silueta de invidiat presupune un abdomen plat, talie definita si lipsa aripioarelor, acele zone de la intretaierea spatelui si a feselor. Aceste exercitii simple, usor de facut acasa, va pot ajuta sa obtineti silueta de viespe pe care o doriti!

 

1. Abdomene laterale cu ridicarea piciorului

 

Acest exercitiu este eficient in reducerea grasimii de pe abdomen, dar si de pe aripioare. Este usor de facut si acasa, pe o patura sau un termoizolir. Asaza-te pe lateral, cu picioarele lipite flexate de la genunchi. Pune-ti mainile dupa ceafa si stai cu spatele lipit de podea. Din aceasta pozitie, ridica-ti trunchiul si roteste-te usor spre interior, in timp ce-ti ridici piciorul de deasupra si-l flexezi de la genunchi astfel incat sa-ti atingi cu cotul genunchiul. Apoi pune-te pe partea celalata a trupului si repeta exercitiul. Este indicat sa faci trei serii de cate 20 de repetari.

2. Ridicarea trunchiului pe laterala

 

Pentru aceste exercitiu, te pozitionezi pe lateral, cu trupul intins, tinandu-ti piciorul de dedesubt alungit, iar cel de deasupra peste cel de jos, pozitionat usor in fata. Iti sprijini trunchiul in cot, iar bratul de deasupra il ridici si-ti pui mana la ceafa. Din aceasta pozitie, iti ridici trunchiul si faci miscari de jos in sus, fara sa atingi podeaua, sprijindu-te practici intr-un brat si in picioare. Este un exercitiu exceptional pentru a-ti micsora aripioarele, caci lucreaza lateralele abdomenului. Totusi, iti lucreaza si spatele si abdomenul, mentinandu-le in tensiune. Fa trei serii din acest exercitiu, pe fiecare parte a corpului. Este indicat sa faci cate 15-20 de repetari lente, foarte lente, la fiecare serie, pentru eficienta maxima.

3. Exercitiu alternativ de atingere a calcaielor

 

Asaza-te pe spate, cu genunchii flexati astfel incat calcaiele sunt foarte aproape de fund, iar talpile lipide de podea. Din aceasta pozitie, aluneca cu mana dreapta, intinsa, spre calcaiul drepta, pana il atingi. Apoi repeta operatiunea si cu mana stanga, intinsa, spre calcaiul stang. Practici, faci o miscare alternativa de alunecare pe o parte si pe alta a trunchiului, pana mainile ating calcaiele.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *