Search for content, post, videos

Trucuri sa te relaxezi la locul de munca

Munca la birou poate sa aiba o serie de efecte negative asupra corpului tau, atat fizice cat si psihice.

Pentru a avea parte de un regim de munca cat mai relaxat si care sa nu va umple de tensiune, iata o serie de trucuri care sa va ajute sa va simtiti bine si dupa munca!

 

-Fixeaza scaunul sub un unghi mai mare de 90 de grade.

-Nu-ti neglija ochii! Nu este benefic pentru sanatatea lor sa te concentrezi prea mult intr-un singur punct (cum ar fi monitorul), asa ca fa pauze dese si uita-te pe fereastra sau intr-un alt punct aflat la o distanta mai mare.

Ia in considerare achitionarea unui monitor LCD, care nu este atat de daunator ochilor ca unul clasic. De asemenea, foloseste regula „20-20-20” pentru a-ti odihni ochii: la fiecare 20 de minute petrecute in fata monitorului, 20 de secunde concentreaza-ti privirea spre ceva aflat la 20 de picioare departare(echivalentul a 6 metri).

-Asculta muzica in timp ce lucrezi pentru a produce miscari ale corpului involuntare si a diminua stresul.

-Fa exercitii Kegel in timp ce stai la birou.

-Nu-ti uita gatul! Roteste gatul, lasa capul pe spate, apoi in fata, in stanga si in dreapta. Aceste exercitii sunt mai importante decat crezi.

Atentie!

Corpul tau are nevoie de mai multe exercitii decat cele pe care le faci stand la computer, deci fa miscare cat de des poti si in timpul liber.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *