Search for content, post, videos

Iata ce se intampla daca torni acest amestec in urechi

Sanatatea se regaseste, fara doar si poate, in natura, motiv pentru care daca pana acum n-ai crezut in trucurile ”babesti”, a venit momentul sa o faci. Este vorba despre un remediu natural, usor de preparat chiar la tine acasa, ce te va ajuta sa scapi de problemele care iti dau batai de cap.

Desi problemele de auz apar in urma procesului de imbatranire, in ziua de astazi, numeroase persoane se confrunta cu aceaste afectiuni, motiv pentru care iti propunem un truc simplu si rapid, ce te poate ajuta sa-ti recuperezi auzul in proportie de 97 la suta.

Ai nevoie de trei catei de usturoi, ulei de masline, o bucata mica de bumbac ori tifon si o pipeta.

Pentru a incerca acest truc, tot ce trebuie sa faci este sa cureti usturoiul, sa-l speli si sa-l zdrobesti, ca sa extragi sucul. Ulterior, amesteca-l cu uleiul de masline si pune esenta intr-o pipeta.

Pentru a scapa de probleme toarna 1-2 picaturi din acest amestec in ureche, iar mai apoi aseaza bucata de tifon ori bumbac. Asteapta cateva minute sa actioneze, iar in scurt timp vei observa diferentele.

Conform specialistilor in medicina naturopata, usturoiul poate preveni si trata lipsa auzului, intruat stimuleaza vascularizarea zonelor cu probleme. De asemenea, este deosebit de important sa repetati acest truc timp de cateva zile, pentru a va bucura de efecte benefice.

De asemenea, pentru a trata problemele cu auzul puteti prepara un amestec din ceapa si marar (seminte de marar_. Tot ce trebuie sa faceti este sa stoarceti sucul de ceapa si sa-l incalziti inainte de folosire. Urmati aceasta cura timp de patru saptamani, iar bucatile de ceara din urechi vor fi eliminate treptat.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *