Search for content, post, videos

Tratamentul disfunctiilor erectile

Disfunctiile erectile sau impotenta reprezinta principala cauza pentru care barbatii capata probleme de infertilitate. Cu toate acestea, tratamentul impotentei este unul destul de variat, in ultima perioada existand tot mai multe moduri de rezolvare.

De cele mai multe ori astfel de disfunctii erectile pot fi cauza stresului, depresiilor sau unei stari alterate de anxietate. In majoritatea cazurilor teama de a nu reusi sa duca la bun sfarsit actul sexual cauzeaza tot mai multor barbati o lipsa de incredere in sine. De aceea, terapiile la psiholog sunt cele mai recomandate de catre medici pentru redobandirea increderii in fortele proprii si in propria persoana si organism.

Tratamentul disfunctiilor erectile este asadar destul de variat. Simplele sedinte la psiholog realizate de ambii parteneri pot capata o rezolvare eficienta. Cu toate acestea, medicatia orala si-a dovedit si ea eficacitatea de-a lungul timpului reusind astfel sa rezolve aceste disfunctii erectile, cunoscute si sub denumirea de impotenta.

Viagra este de departe una dintre cele mai optime solutii pentru redobandirea acuratetei sexuale, insa tot mai multi producatori au reusit sa aduca pe piata si altfel de pilule inlocuitoare, la fel de eficiente.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *