Search for content, post, videos

Tipuri de obsesii feminine si cauzele lor. De ce sa te feresti

Exista mai multe cauze care pot determina aparitia obsesiei. Femeile sunt cel mai predispuse catre aceasta afectiune, datorita sensibilitatii lor.

O cauza principala a obsesiei este data de lipsurile din copilarie, lucru care de-a lungul timpului poate devenii obsesiv si astfel se creeaza obsesia pentru putere, pentru partea materiala, dand la o parte orice persoana care doreste sa se apropie din teama ca va acapara tot ce ai dobandit tu de-a lungul timpului.

O alta cauza a aparitiei obsesiei poate fi infidelitatea partenerului, lucru ce duce la dorinta arzatoare de a-l tine langa tine cu orice pret, de a nu-I da drumul. Controlul obsesiv asupra corespondentei, mesajelor, apelurilor din telefonul sau, controlul portofelului, buzunarelor.

O alta cauza a aparitiei obsesiei poate fi refuzul in dragoste, lucru ce conduce si mai mult la dorinta de a avea acea persoana cu orice pret.

O alta cauza a aparitiei obsesiei pot fi kilogramele in plus din copilarie, cauzand obsesia pentru greutate. Intalnim persoane extrem de slabe cu un corp bine lucrat care incearca sau chiar nu mananca nimic din cauza dorintei arzatoare de a slabi. Acest lucru poate duce la trista anorexie.

Obsesia pentru machiaj. Intalnim femei impresionant de frumoase naturale, dar care atunci cand se privesc in oglinda le vine sa o sparga si isi incarca tenul cu tone de machiaj din obsesia de a arata impecabil.

De multe ori aceasta exagerare nu conduce decat catre un lucru negativ. Fie exagereaza cu machiaj. Lucru care se vede inestetic, fie din necunostinta de cauza, machiajul o face sa arate precum clovnii de la circ.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *