Search for content, post, videos

Telefonul mobil cauzeaza o noua boala! Cum se manifesta si cat e de periculoasa

Kenneth Hansraj, un chirurg de origine americana de la New York Spine Surgery and Rehabilitation Medicine Centre sustine ca folosirea telefonului mobil are o cauza destul de grava. Este vorba despre o afectiune a coloanei vertebrale, numita “boala telefonului”, care se manifesta prin dureri mute si adanci ale coloanei cervicale.

 

Aceasta boala se manifesta din cauza potitiei mereu aplecate asupra ecranului telefonului mobil, care duce la puncte de presiune puternice asupra zonei revicale.

Semne clare ca telefonul tau este ascultat! Ti se intampla zilnic, dar habar nu ai ca asta este cauza

VIDEO / Cum sa-ti albesti dintii acasa! Cea mai ieftina metoda!

Mai precis, in momentul folosirii telefonului mobil, aplecarea capului la un unghi mai mare de 60 de grade si mentinerea acestei pozitii, face ca zona cervicala sa fie nevoita sa suporte peste 27 de kilograme de forta.

2015 – anul Oii de Lemn: Previziuni din zodiacul chinezesc! Ce iti rezerva astrele

Sapte trucuri feng shui care te ajuta sa ai noroc in 2015

In conditii normale, zona cervicala, adica la baza gatului, este capabila sa suporte fara stres maxim 12 kilograme, pe o perioada indelungata.

 

Astfel, avand in vedere ca ultimele studii arata ca cei care folosesc un telefon mobil smart phone petrec in aceasta pozitie cel putin doua ore pe zi, boala telefonului mobil ar putea fi una dintre cele mai grave afectiuni ale viitorului.

 

Acest lucru se intampla din cauza ca tesuturile supuse presiunii pe o perioada lunga de timp se inflameaza si se uzeaza mai repede.

 

Medicii sustin ca aceasta problema poate fi remediata prin o corectare constanta a pozitie in care este operat telefonul mobil.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *