Search for content, post, videos

Tehnici naturale pentru marirea penisului

Desi studiile au concluzionat ca pentru majoritatea femeilor marimea penisului barbatilor nu este atat de importanta precum potenta acestora, majoritatea barbatilor ar dori ca penisul lor sa fie mai mare.

In ciuda faptului ca exista pe piata multe substante si medicamente care, se presupune, ar putea sa duca la marirea considerabila a penisului, de multe ori acestea au efecte negative asupra sanatatii generale a barbatilor.

Asa ca in cele ce urmeaza va vom prezenta unele dintre cele mai tabu dar, se pare, eficiente metode de marire a penisului pe cale naturala care presupun in primul rand control si rabdare. Majoritatea acestor metode presupun masarea specializata a penisului si necesita autocontrol pentru evitarea masturbarii, mai ales ca sunt metode cae trebuie repetate la anumite intervale.

1. Lungirea manuala

Avand in vedere ca penisul este format din tesut muscular si cartilaginos, o masare dedicata a acestuia poate duce la alungirea sa. Astfel, pentru a practica aceasta tehnica, barbatii trebuie sa maseze penisul, doar longitudinal, de la baza acestuia spre varf.

Pentru ca masajul sa fie eficient, este indicata folosirea ambelor maini, in special a varfurilor degetelor. Exercitiul se practica timp de 1 minute si se repeta de maxim 3 ori pe zi, fiind eficient cand organul genital se afla in semi-erectie.

2. Intinderea manuala

Intinderea penisului este o tehnica destul de periculoasa avand in vedere ca multi barbati care au practicat-o au ajuns sa-si cauzeze leziuni.

Practic intinderea penisului se realizeaza atunci cand acesta este in stare flasca. Se apuca usor de la baza si se trage in jos. Penisul se mentine in aceasta stare timp de 15-20 de secunde, apoi i se da drumul.

Aceasta tehnica este indicat sa fie repetata de cate 20-30 de ori pe zi insa cu mare atenite. In momentul in care este simtita durere, penisul trebuie eliberat.

3. Stoparea

Aceasta tehnica poate fi exersata impreuna cu partenera sau de unul singur. Practic, tehnica presupune vascularizarea controlata a organului sexual. Pentru a obtine efecte rapide si pentru ca tehnica sa fie eficienta, controlarea vascularizarii organului sexual se face cand barbatii sunt pe punctul de a ejacula. Astfel, in momentul in care barbatii simt apopierea ejacularii ar trebui, efectiv, sa o stopeze.

Astfel organul sexual ramane super vascularizat iar muschii care il compun sunt hraniti mult mai bine. Totodata, aceasta tehnica poate duce la sporirea performantelor sexuale si la o mai buna satisfacere a partenerei.

Cu toate cestea, tehnica stoparii poate fi exersata si de unul singur, in timpul masturbarii. Secretul este ca barbatul sa se opreasca din masturbare inainte de ejaculare.

Rezultatele acestor tehnici sunt vizibile in maxim o luna, se pare, timp in care penisul ar putea sa se mareasca si cu aproape jumatate de centimetru. Atentie mare insa sa nu va cauzati leziuni!

loading...
<

13 comments

 • <cite itemprop="author">Cristian</cite>

  Tiberius poti sa incerci Virilys. Eu am avut rezultate foarte bune cu acest produs, il folosesc de 2 luni de zile si deja am o crestere de 2 cm a penisului! Pentru mai multe informatii poti sa vezi aici http://virilys.ro

 • <cite itemprop="author">mircea</cite>

  crezi ca marimea penisului conteaza? . eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare… nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.

 • <cite itemprop="author">VimaxOficial</cite>

  Vrei rezultate rapide si fara efecte adverse. Incearca pastilele vimax. http://VimaxOficial.ro , cele mai cunoscute pilule penru marirea penisului

 • <cite itemprop="author">Ionut</cite>

  Eu am urmat toate tehnicile, exercitii, pastille, agatarea greutatilor, etc… si nu am avut niciun rezultat. Voi chiar credeti ca noi suntem prosti?

 • <cite itemprop="author">Guest</cite>

  Aici puteti vedea metode reale si naturale care va pot ajuta sa va mariti penisul: http://vimaxoficial.blogspot.ro/ – Vimax este un supliment alimentar notificat de catre Institutul de Bioresurse Alimentare si recunoscut ca fiind cel mai eficient produs pt. marirea penisului.

 • <cite itemprop="author">Alexandru</cite>

  Sa va bag pula in gat de mincinosi..ca am incercat si eu sa mai adaug 2 cm si nu a functionat ..nu pot sa intleg cine pula mea va da voie frate sa va vindeti produsele astea de tot cacatul..sa va iau mortii in pula..sa dea Dumnezeu sa muriti futuva-n gura de retardati

 • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

  ‘Selectam Dezvoltatori Afacere !!!! Locuri Limitate !! OFERTA DE MUNCA !! PROIECT NOU >> PART- TIME – DIRECT PE INTERNET Acest proiect vizeaza piata americana de carti electronice ( E-Book ) Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. Se ofera contract de comision ! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de catre EPUBLISHERS.SRL Cerinte – Persoane serioase – Cunostinte minime PC – Timp de lucru 2-3 ore / zi Daca doriti s-a colaboram va rog sa cereti : INFO la adresa de email : doinagolpoian@yahoo.com

 • <cite itemprop="author">Costel</cite>

  Nu am inteles despre ce lucru este vorba???

 • <cite itemprop="author">Samsy Baoad</cite>

  Cea mai bună tehnică de mărire a penisului este să pui la bătaie o sumă cât mai mare. N-am întâlnit încă femeie să se plângă de asta. E drept, în unele cazuri, tehnica nu e de durată, dar, în natură, totul este relativ. La primele semne că tehnica s-ar putea să clacheze, folosiți-o altundeva, Dă sigur și rapid rezultate excelente.

 • <cite itemprop="author">Samsy Baoad</cite>

  Sigur că sunteți! Întrebați-l pe Don Juan, pe Casanova și pe alți cuceritori. Până și Columb, nu și-a folosit penisul, ci oul! Nouă, amărâții de bărbați ai sec. XXI, nu ne-a rămas decât a ne folosi veniturile. Sau capul. Sau amândouă.

 • <cite itemprop="author">Robert Online</cite>

  Nevastă-mea mi-a gasit telefonul si a inceput să-mi citească mesajele:
  – Cine dracu’ e Alina?!? zbieră ea. si de ce scrie că i-ar plăcea să faceti dragoste a 5-a oară săptămâna asta?
  – Hmm… cred că a gresit numărul, dragă… i-am răspuns.
  – Cum?!? Dar scrie destul de clar la final: “Te astept cu nerăbdare, dragă Costele”. Sau nu te cheamă asa?!?
  – Ba da, recunosc că e pentru mine. Dar….
  Continuarea e geniala –>> http://goo.gl/EJQBWN

 • <cite itemprop="author">ladislau</cite>

  E foarte bune tehnici deja sunt vizibile din primele saptamani incercatile

 • <cite itemprop="author">Bogdan</cite>

  Incercati Titan Gel de aici http://www.titangel.date/. O sa fiti uimiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *