Search for content, post, videos

Sucul care te ajuta sa combati insomnia. Cum se prepara

Lipsa unui somn bun poate avea foarte multe efecte negative asupra corpului uman. De la acumularea in greutate pana la boli ale sistemului cardiovascular, asa ca este foarte important sa aveti grija de orele de odihna pe care vi le acordati in fiecare seara.

Insomnia poate fi cauzata in primul rand de nivelul ridicat de cafeina sau cofeina din sange, iar principala cauza a acestui lucru o reprezinta consumul exagerat de cafea sau bauturi care contin aceste elemente. Pe langa asta, insomnia poate avea si alte cauze la baza, precum anxietatea, depresia, caldura exagerata sau frigul extrem. Chiar si nivelul scazut de zahar din sange poate contribui la longevitatea unei nopti albe.

Cercetatorii au studiat pentru o perioada indelungata insomnia si au ajuns la concluzia ca aceasta poate fi tratata, indiferent de varsta pe care o aveti. Veti gasi in farmacii foarte multe tratamente, insa aceste de cele mai multe ori pot crea alte probleme, daca nu sunt administrate in mod corect.

Din fericire, exista mai multe solutii pe care le puteti aborda pentru a putea scapa de noptile fara somn, iar noi v-o propunem pe cea naturala, ieftina si sanatoasa!

Veti avea nevoie de 1 castravate, 1 radacina de ghimbir, 1 lamaie, 1 mar verde si 9 tulpini de sparanghel. Bagati sparanghelul in apa rece, taiati castravetele felii, alaturi de mar si lamaie. Adaugati-le apoi pe toate in blender si consumati bautura obtinuta cat mai repede cu putinta pentru a putea absorbi toti nutrientii in mod eficient. Specialistii recomanda consumarea acestui suc dupa masa de pranz, intrucat ingredientele din acesta isi vor face efectul pana la asezarea serii prin relaxarea corpului.

De asemenea acesta previne indigestia si cresterea presiunii arteriale.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *