Search for content, post, videos

Studiu: Pilulele „albastre” afecteaza fertilitatea barbatului

Pilulele “albastre” afecteaza fertilitatea barbatului, arata unul dintre cele mai recente studii efectuate in cadrul Quenn’s University din Belfast.

Cu toate ca pilulele “albastre” imbunatatesc activitatea sexuala, corectand problemele de erectie, in realitate specialistii au aratat faptul ca acestea afecteaza fertilitatea barbatului.

David Glenn, unul dintre cercetatorii studiului a demonstrat faptul ca efectul magic al pilulelor “albastre” afecteaza sansele barbatilor de a avea mostenitori. Lucrurile sunt cu atat mai ingrijoratoare cu cat un astfel de tratament este prescris la varste destul de tinere. In plus, arata Glenn, tot mai multe clinici medicale specializate in tratarea fertilitatii recomanda astfel de tratamente pentru sporirea sanselor de reusita. Un asemenea lucru este nociv, proprietatile lichidului seminal fiind afectate.

Pentru a demonstra toate aceste lucruri, David Glenn a analizat sperma unui numar mare de voluntari. Odata recoltat de la pacienti, lichidul seminal a fost introdus intr-o solutie ce continea substanta activa a acestor pilule “albastre”. In acest mod, cercetatorul incerca sa obtina acelasi efect ca si cum pacientul ar fi consumat o astfel de pilula, de 100 de miligrame.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *