Search for content, post, videos

Sfaturi utile pentru a scapa de sforait

Indiferent de problema de sanatate pe care o ai si care genereaza sforaitul, acesta poate fi o piedica in cale relatiei cu persoana iubita. Iata cateva sfaturi pentru a scapa de aceast inconvenient.

Dieta. Desi acesta nu este un tratament complet la problema sforaitului, este bine sa incepi rezolvarea situatiei de la ceea ce mananci si bei zilnic. Este posibil sa ai o intoleranta la un anumit tip de aliment care sa iti produca o reactie alergica si sa iti ingreuneze respiratia, mai ales atunci cand stai pe spate.

Alcoolul este produs care joaca un rol negativ in problema sforaitului.

Greutatea. A fi supraponderal este rau. Greutatea in exces mai ales in zona gatului si a abdomenului pune presiune pe pasajul respirator

Somnul. Dormi pe laterale sau pe burta. Este mai usor de spus decat de facut deoarece in timpul somnului este greu sa controlezi pe ce parte dormi.

Plasturi nazali. Sunt ieftini si foarte utili. Plasturii nazali deschid mai mult caile nazale si te ajuta sa respiri mai usor.

Exercitiile. Este bine sa iti exersezi muschii gatului, limbii si sa faci exercitii de respirat, acestea iti pot rezolva definitiv problema sforaitului.

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *