Search for content, post, videos

Semne care iti pot indica faptul ca ai paraziti sau prea multe toxine

Nimanui nu ii place cum suna cuvantul „paraziti”. Ne da frisoane si senzatia de mizerie, dar toti putem intra in contact cu un organism parazit. Cei mai predispusi sunt copiii care au fost protejati prea mult deoarece nu si-au format un sistem imunitar familiarizat cu parazitii.

Calatoria intr-o alta tara, drumetiile, campingul sau orice fel de activitate desfasurata intr-un mediu nou putin murdar sau aproape de natura creste riscurile de contractare a unei infectii bacteriene sau a parazitilor. Sistemul imunitar este pus in dificultate cand nu este familiarizat cu parazitul respecti. Parazitii produc toxine deoarece sunt microorganisme care se bazeaza pe tine pentru mancare si adapost.

Nu trebuie sa apelezi la medicamente din prima deoarece sunt prea artificiale. Acestea trebuie folosite doar in caz de urgente sau ca ultima speranta. Raspunsul sta in suplimentele naturale, celelalte tipuri de medicamente cu vitamine si minerale de care avem nevoie. Cauta multivitamine, vitamina C, complex de vitamine B in loc de aspirina de exemplu.

Iata cateva semne care iti pot indica faptul ca ai paraziti sau prea multe toxine:

1. Ai probleme cu stomacul

Acesta este cel mai evident semn. Problemele digestive iti spun tot ce vrei despre obiceiurile tale culinare si lipsa de exercitii fizice.

O dieta curata si echilibrata care iti hraneste intregul corp va face din mersul la baie o sarcina zilnica usoara.

Citeste si: Infectiile urinare la femei! Pericolul la care se expun in concediu

Durerile de stomac pot fi un semn al parazitilor. Poate fi din cauza hiperaciditatii sau a gastritei cauzate de lipsa de fibre. Orice ar fi, continua sa mentii o dieta sanatoasa, bea multa apa si intareste-ti corpul.

2. Obosesti repede si esti morocanoasa

Aminteste-ti ca parazitii isi lasa toxinele in corpul nostru care devine cosul lor de gunoi.

3. Apetit scazut sau pierdere brusca a greutatii din grasime si muschi

4. Deficit de fier sau anemie

5. Iti este greu sa te simti bine chiar daca ai o dieta corespunzatoare si mergi la sala

6. Scrasnesti din dinti, mai ales cand dormi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *