Search for content, post, videos

Renunta la zahar in 8 pasi simpli!

Tot mai multe persoane sunt dependente de zahar. Daca te numeri printre acestea si vrei sa renunti la acest obicei nesanatos, te vom invata cum sa faci asta urmand 11 pasi simpli. Succesul este garantat, chiar daca numai gandul abstinentei iti face pofta de ciocolata.

 
Afla in ce fel te poate afecta consumul de zahar, atat din punct de vedere al sanatatii, cat si din cel al aspectului fizic, si ia decizia corecta in ceea ce priveste ingerarea dulciurilor.


1. Cunoaste-ti adversarul

In primul rand, trebuie sa stii ca zaharul este considerat un drog, intrucat consumul constant poate duce la toxicomanie.

Prin prelucrare, zaharul isi pierde toti nutrientii, furnizandu-i organismului doar zaharuri, care nu fac altceva decat sa genereze si sa creasca pofta de a consuma in continuare dulciuri. Fereste-te de acest cerc vicios si vei observa ca starea ta desanatate se va imbunatati considerabil.

2. Renunta pur si simplu la zahar

Fii constient de dependenta provocata de consumul de zahar, nu te gandi ca esti tu consumatorul-exceptie care chiar poate spune oricand “nu”, dar nu o face pentru ca nu vrea.

Ca si in cazul tratarii altor dependente, raul trebuie taiat de la radacina, nicidecum redus treptat. Daca doresti sa renunti treptat la zahar nu vei face decat sa te amagesti singur.

Citeste  continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/8iS7YZ  )

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *