Search for content, post, videos

Remediu anticancer de facut acasa. Cum se prepara VIDEO

Specialistii in medicina naturista sustin ca exista un remediu anticancer care poate fi preparat acasa din ingrediente care se gasesc pe rafturile oricarei gospodine. Acest remediu anticancer este foarte usor de facut si se pare ca actioneaza inredibil asupra corpului.

Combinatia de alimente din care se face remediul anticancer stimuleaza, sustin specialistii, intregul sistem imunitar si il face sa functioneze la parametri cat se poate de normali reusind sa tina departe cancerul. Totodata, acest remediu este un puternic antibiotic si poate fi folosit si imoptriva infectiilor antibacteriene.

Mai mult decat atat, acest remediu anticancer are proprietatea de a topi grasimile si reduce colesterolul din sange ceea ce duce la prevenirea boilor cardiovasculare si la depunerea colesterolului.

Ingrediente remediu anticancer:

Usturoi
Radacina de ghimbir
suc de lamaie
miere
otet de cidru de miere

Cum se prepara remediu anticancer

Usturoiul si ghimbirul se curata si se piseaza impreuna. Deasupra se adauga o lingurita de miere, una din cidru de mere si 2 lingurite de suc de lamaie. Totul se pune intr-o cana care se umple cu apa pana la jumatate.
Se amesteca totul bine si se consuma bautura rezultata.

Acest remediu anticancer trebuie consumat o data pe zi pentru a preveni afectiunile
VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *