Search for content, post, videos

Reguli importante pentru igiena intima

Investim atata timp pentru un ten frumos si pentru o piele de invidiat, dar cate dintre noi cunosc regulile igienei intime?  

Foloseste numai sapunuri si geluri de dus speciale pentru zona intima, care curata, distrug flora daunatoare, tin departe infectiile si elimina iritatiile.

Ideal ar fi sa te speli in zona intima de fiecare data dupa ce folosesti toaleta, dar daca nu ai aceasta posibilitate, poti folosi servetele umede impregnate cu lotiune antiseptica.

Foloseste absorbante in functie de picaturile care le au pe pachet. Aceste picaturi indica gradul de umezeala pe care absorbantul il retine.

Foloseste tampoane intravaginale numai in primele zile ale menstruatiei si schimba-le odata la 2-3 ore. Daca nu le schimbi suficient de des risti ca vaginul sa se usuce, fapt ce provoaca iritatii si faciliteaza reproducerea microbilor.

Lenjeria intima buna este cheia sanatatii tale,   recomandata este cea din materiale naturale, intrucat absoarbe umezeala si lasa pielea sa respire, impiedicand crearea unui mediu nutrient pentru bacterii

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *