Search for content, post, videos

Psihologul Lyla.ro, la dispozitia voastra

Impreuna cu administratorii siteului www.lyla.ro am decis sa pornim aceasta rubrica adresata in primul rand femeilor dar si barbatilor, in special adresata catre cei care nu au curajul sa faca pasul catre cabinetul unui psiholog.

Dar pentru ca Lyla.ro se adreseaza in special femeilor astept din partea lor, in primul rand din partea femeilor, intrebari la care voi incerca sa gasesc solutii, sa dau sfaturi si impreuna sa reusim sa trecem peste ceea ce ne macina si ne apasa psihic.

Sa gasim solutii pentru problemele zilnice, pentru problemele care ne apasa de zile si nu reusim sa ne facem ordine in relatia de cuplu, viata de familie (copiil / sot), relatia sexuala. Sau poate cea mai importanta problema, de ce nu ne gasim perechea potrivita, de ce suntem singure, de ce este atat de greu sa reintemeiem o famile dupa o anumita varsta sau unde si cum sa cautam sau sa incercam sa ne refacem viata si sa scapam de singuratate, care apasa tot mai mult cu trecerea anilor !

In articolul de maine, voi vorbi despre singuratate, voi da cateva sfaturi despre ce trebuie sa facem sa nu mai suferim, sa aratam ca si noi femeile de varsta a doua suntem importante si va voi arata cateva regului ( 13 regului importante ) pentriu orice femeie singura care doar crede ca a pierdut toate sperantele pentru ca sa isi refeaca in totalitate viata si sa aiba puterea si convingerea sa spere ca intr-o zi va fi si ea invingatoare.

Astept comentariile si intrebarile voastre, pe adresa de mail admin@lyla.ro!

Psiholog, Gabriela Lapadatu

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *