Search for content, post, videos

Probleme de sanatate si afectiuni pe care le vei avea in viata, in functie de zodie

Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului este predispus la o serie de probleme de sanatate, in functie de semnul sau.

 

Fiecare nativ are o anumita slabiciune in organism care se va manifesta cel putin o data pe parcursul intregii sale vieti.

 

Nu este vorba, insa, de probleme de sanatate grave, ci mai degraba despre predispozitia fiecarui nativ al zodiacului la unele boli ce pot aparea pe parcursul vietii.

 

Asadar, iata ce probleme de sanatate poti avea in viata, in functie de zodie:

 

BERBEC

 

Berbecii sunt predispusi la afectiuni ale sistemului respirator. Este posibil sa sufere in copilarie de raceli destul de grave, iar in planul maturitatii sa sufere de afectiuni ale plamanilor. Una dintre cele mai grave ar putea fi pneumonia.

 

TAUR

 

Taurii sunt predispusi sa sufere de afectiuni ale coloanei vertebrale. Cel mai des intalnita afectiune in cazul nativilor acestei zodii este scolioza, care, spre a doua jumatate a vietii, poate sa se agraveze, daca nu este tratata corespunzator.

 

GEMENI

 

Gemenii sunt predispusi la probleme hepatice destul de severe. Pe parcursul intregii vieti se streseaza si consuma foarte multa energie. Obiceiurile alimentare proaste si putinele ore de somn se adauga stresului, reusind astfel sa suprasolicite ficatul. Ce-i drept, nici faptul, ca le place viata si exagereaza de multe ori cu alcoolul nu ajuta la mentinerea sanatoasa a ficatului.

 

RAC

 

Poate cele mai intalnite afectiuni la Raci sunt cele ale incheieturilor. Nativii acestei zodii par sa aiba incheieturile destul de slabe si inca din tinerete vor avea dureri reumatice. Spre a doua jumatate a vietii aceste afectiuni se pot agrava si va fi nevoie de tratament medicamentos intens.

 

LEU

 

Principalele probleme ale Leilor, sustin astrologii, sunt cele legate de vaz. Astfel, afectiuni precum astigmatismul sau miopia sunt intalnite cat se poate de des la nativii acestei zodii.

 

FECIOARA

 

Fecioarele stau prost cu digestia. De-a lungul vietii vor suferi de multe afectiuni ale sistemului digestiv si este posibil sa dezvolte si forme de ulcer, mai ales din cauza alimentatie dezorganizate si a stresului la care sunt supusi in a doua jumatate a vietii.

 

BALANTA

 

Balantele sunt predispuse sa sufere afectiuni dentare. Aceste afectiuni, daca dantura nu este ingrijita corespunzator, se pot agrava si, mai mult, pot afecta sistemul digestiv sau sistemul nervos. Nativii acestei zodii sunt foarte sensibil din punct de vedere al danturii.

 

SCORPION

 

Scorpionii sunt predispusi la afectiuni cutanate. Se confrunta cu multe forme de ciuperci de-a lungul intregii vieti, fiind neviti deseori sa apeleze la metode extreme de tratament, nu intotdeauna recomandate de dermatologi.

 

SAGETATOR

 

Sagetatorii par sa fie predispusi la probleme locomotorii. Aceste afectiuni sunt cauzate, in primul rand, de sensibilitatea pe care o au la incheieturile membrelor inferioare. Pe parcursul vietii, vor suferi multe luxatii si posibil cateva fracturi.

 

CAPRICORN

 

Capricornii se confrunta de-a lungul vietii cu afectiuni ale sinusurilor. Sunt obligati mereu sa le tina sub control pentru a nu ajunge in pragul unei sinuzite foarte grave care sa degenereze si sa afecteze encefalul.

 

VARSATOR

 

Varsatorii nu sunt predispusi la prea multe afectiuni sau boli pe parcursul vietii. Astrologii sustin ca este posibil sa sufere mici fracturi la degete in timpul copilariei si sa aiba pe parcursul intregii vieti afectiuni usoare ale vederii.

 

PESTI

 

Pestii se pot confrunta cu afectiuni pulmonare, care spre batranete pot degenera destul de grav. Dupa varsta de 40 de ani, afectiunile pulmonare se pot agrava si este posibil sa fie nevoie de tratament medicamentos permanent.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *