Search for content, post, videos

Plantele miraculoase, ce te ajuta sa-ti detoxifiezi rinichii! Incearca aceste infuzii si vei preveni aparitia unor boli grave

Un lucru deosebit de important pentru orice persoana este mentinerea sanatatii, motiv pentru care iti recomandam cateva trucuri utile pentru a-ti detoxifia rinichii, in vederea prevenirii unor afectiuni grave.

Deosebit de important pentru organism este sa-ti cureti rinichii, intrucat eliminarea reziduurilor metabolice, precum si refacerea echilibrului electrolic si reglarea volumulu lichidelor corporale ajuta la prevenirea nor afectiuni grave.

Spre exemplu, o planta eficienta in curatarea rinichilor este urzica, intrucat favorizeaza eliminarea toxinelor, diminueaza calculii renalic, reduce riscul de infectii si, de asemenea, indeparteaza reziduurile metabolice.

De asemenea, papadia este benefica pentru purificarea rinichilor si a ficatului, deoarece combate retentia de apa, calmeaza infectiile tractului urinar si faciliteaza eliminarea toxinelor.

Si coada-calului si patrunjelul sunt plante ce sporesc detoxifierea rinichilor, intrucat au proprietati diuretice si antioxidante si reduc cantitatea de lichide retinute de corp.

Asadar, ca sa-ti detoxifiezi rinichii iti poti prepara o infuzie pe baza de plante. Trebuie sa pui la fiert apa, intr-o oala, iar dupa ce clocoteste opreste-o si adauga patrunjel taiat marunt. Lasa la infuzat, dupa care consuma bautura de doua, trei ori pe zi, timp de cel putin 10 zile, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

De asemenea, un adevarat elixir pentru rinichii tai este infuzia din papadie. O poti prepara amestecand 10 grame de planta uscata si 250 de ml de apa. O cura de 10 – 14 zile, cu frunze puse in salata, cu tulpini sau infuzie poate detoxifia ficatul mult mai repede decat orice alt detoxifiant gasit in farmacii. Consumat frecvent, in cazul descoperirii celulelor canceroase s-a observat injumatatirea lor. Este demonstrat medical ca ceaiul de radacina de papadie a distrus celule afectate de leucemie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *